Returnering af varer

Der gives 14 dages fuld returret på varer købt i vores Webshop.
Perioden regnes fra den dag, hvor du modtager ordren.

Returneringsomkostninger skal du selv afholde eller benyt nedenstående link for at få en pakkelabel, der kan du købe en pakkelabel for 39 kr.  Man kan også aflevere sin ordrer nede i den fysiske butik. (Ved fysisk aflevering gælder samme returregler som nedenstående)

Eller evt. købe en pakkelabel på vores link nedenstående til 39 kr.

Retur sendes til:
Boutique Munck
Slotsgade 35
3400 Hillerød

Fortrydelse skal anmeldes til os senest 14 efter varen er modtaget og fra fortrydelsen skal I senest 14 dage efter returnere forsendelsen.

Der modtages ikke pakker sendt på efterkrav eller pakker der sendes til pakkebokse.

Meddelelsen skal gives pr. mail på kundeservice@boutique-munck.dk. I meddelelsen skal du gøre os tydeligt opmærksom på, at du ønsker at udnytte din fortrydelsesret og med følgende oplysninger:

Navn
Ordrenummer
Brugen af fortrydelsesret
Evt. benyttelse at få tilsendt en pakkelabel.

Man ikke fortryde ved blot at nægte modtagelsen af pakken, uden at give os en skriftlig meddelelse om dette.

Varens stand, når du sender den retur:
Du hæfter kun for eventuel forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer på. Med andre ord – du kan prøve varen på samme måde, som hvis du prøvede den i en fysisk butik.

Hvis varen er prøvet udover, hvad der er beskrevet ovenfor, betragter vi den som brugt, hvilket betyder, at du ved fortrydelse af købet kun får en del eller intet af købsbeløbet retur, afhængig af varens handelsmæssige værdi.
For at modtage hele købsbeløbet retur må du altså gøre det samme, som man kan i en fysisk butik. Du må afprøve varen, men ikke tage den i egentlig brug.

Vi tilbagefører pengene med samme betalingsmiddel, som du benyttede ved købet. Vi bestræber os efter at tilbageføre penge så hurtigt som muligt efter modtagelse inden for 5 hverdage.
Har du handlet med dankort eller kreditkort bliver beløbet tilbageført til din konto. Vi kan tilbageholde betalingen indtil vi har modtaget varen, medmindre du sender os dokumentation for at have returneret den.

Ved spørgsmål:
Mail: kundeservice@boutique-munck.dk eller på telefonnr. 3190 2000