Handelsbetingelser for Boutique Munck ApS

Indledning:

Boutique Munck hjemmeside ejes og drives af Boutique Munck ApS CVR-nr. 31057515, juridiske adresse Lyngbyvej 415 2820 Gentofte.
Salgsadresse Slotsgade 35, 3400 Hillerød, telefonnr. 31902000, e-mail: kundeservice@boutique-munck.dk 

Alt indhold på hjemmesiden www.boutiqemunck.dk, som billeder, videoer og tekst m.m. ejes af Boutique Munck ApS eller vores samarbejdspartner. Det er forbudt at indhente eller kopiere fra www.boutiquemunck.dk uden skriftligt samtykke fra Boutique Munck Aps.

Boutique Munck garanterer ikke for nøjagtigheden af oplysning, billeder m.m. på Boutiquemunck.dk. Ved eventuelle fejl, kan der tages kontakt til Boutique Munck på e-mail. kundeservice@boutique-munck.dk. Vi forbeholder os ret til kunne ændre indholdet på hjemmesiden på enhver tid uden forudgående varsel.

Nedenstående salgs- og leveringsbetingelser gælder for alle leverancer fra Boutiquemunck.dk

Betaling:

For at kunne handle på webshoppen hos Boutiquemunck.dk, skal du være fyldt 18 år og i besiddelse af et gyldigt betalingskort, som vi accepterer. Se nedenstående hvilket betalingskort vi accepterer. Hvis du endnu ikke er fyldt 18 år, kan du dog alligevel købe varer, hvis du indhentet din værges accept eller I øvrigt har juridisk ret til at indgår handel.

Hos Boutique Munck ApS WebShop, kan du betale med følgende betalingskort:

  • Dankort.
  • Visa/Dankort.
  • Visa Electron.
  • Mastercard.
  • Mastercard Debit.
  • MobilePay (er på vej) 

Der er ikke gebyr ved betaling på overstående kort på boutiquemunck.dk

Alle beløb er i DKK. Danske kroner og er incl. moms.

Sikker betaling:

Så snart du har lagt en ordre hos Boutique Munck Aps Webshop, reserveres beløbet svarende til ordrens værdi på kontoen tilknyttet det valgte kort/betalingsmiddel. Beløbet bliver først hævet når ordren afsendes. I forbindelse med betaling hos Boutique Munck Aps Webshop med ovenstående betalingsmidler*, vil der ikke blive pålagt ekstra gebyrer, da disse afholdes af Boutique Munck Aps Webshop

Når du gennemfører en betaling hos Boutique Munck Aps Webshop, gøres det gennem Bambora og NETS, som er en ekstern certificeret betalingsformidler.

Bambora og NETS håndterer kortoplysninger og er autoriseret af PCI DSS-certificering for at sikre, at kortets kortdata overføres og opbevares sikkert i krypteret form.

*med undtagelse af lokale firmakort, EEA firmakort samt alle non-EEA kort.

For at sikre mod kreditkortsvindel, så har de danske banker introduceret et ekstra sikkerhedstjek. Det kan betyde, at du kan blive bedt om at godkende dit køb med NemID.

Levering:

Forsendelsen af varer sker med Postnord. Leveringstiden er 1-3 hverdage medmindre andet er oplyst.  Ved særlige begivenheder som Black Friday og op til julen kan vi ikke garantere, at din pakke leveres til den valgte pakkeshop, hvis den er fyldt.

Alle ordrer på over 799,- er fragtfrie inden for Danmark.

Leveringspriser er fra 39 kr og opefter.

Der er afhentning i butikken som er gratis, vi bestræber efter at have orden klar inden for 4 timer. (Ved særlige begivenheder eller travlhed i butikken, kan der godt gå længere tid før orden er klar) 

Pakker der bestilles inden kl. 10 i hverdagene bliver afsendt samme dag. (Undtagen fredag og weekend)

Vi sender pt. kun leveringer inden for Danmark, men ellers er man velkommen til at kontakte os på kundeservice@boutique-munck.dk  for forsendelse uden for Danmark.

Boutique Munck ApS er ikke ansvarlig for forsinkelser eller manglende aftaleopfyldelse force majeur eller mangler/fejl hos trejdepart.

Oversolgte eller udsolgte varer:

Vi tager forbehold for fejl og udsolgte varer. Da vi vores hjemmeside er kombineret med vores fysiske butik kan nogle varer risikere at blive solgt i butikken samtidigt med den er solgt på vores hjemmeside. Vi gør hvad vi kan for at undgå det. Hvis din vare er udsolgt, oversolgt eller varen mangler pga. af svindel,  så kontakter vi dig på telefon eller mail.

Når du handler på Boutique Muncks Webshop accepterer du, at en endelig købsaftale først indgås, når en medarbejder har behandlet din ordre. Boutique Munck  har derfor til hver en tid ret til at afvise en bestilling, såfremt varen er udsolgt, er angivet med en forkert pris eller af andre årsager.

Reklamationsret:

Der gives 2 års reklamationsret i henhold til købeloven. Vores reklamationsret gælder for fejl i materiale og/eller fabrikation. 

Reklamationen gælder ikke fejl eller skader begået ved forkert betjening af produktet / ydelsen.

Boutique Munck ApS vil dække returneringsomkostninger i etrimeligt omfang.

Ved reklamation rettes henvendelse til kundeservice@boutique-munck.dk  med følgende information:

Navn
Ordrenummer
Beskrivelse af fejlen
Gerne et foto af fejlen

Reklamationer sendes til:
Boutique Munck
Slotsgade 35
3400 Hillerød

Der modtages ikke pakker sendt på efterkrav eller pakker der sendes til pakkebokse.

Fortrydelsesret og Retur:

Fortrydelsesret
Der gives 14 dages fuld returret på varer købt i vores Webshop.
Perioden regnes fra den dag, hvor du modtager ordren.

Returneringsomkostninger skal du selv afholde eller køb en pakkelabel for 39,- på vores returportal på nedenstående link. 

Retur sendes til:

Boutique Munck
Slotsgade 35
3400 Hillerød

Fortrydelse skal anmeldes til os senest 14 dage efter varen er modtaget og fra fortrydelsen skal I senest 14 dage efter returnere forsendelsen.

Ens ordre kan også indleveres i det fysiske butik senest 14 dage efter modtagelse. 

Der modtages ikke pakker sendt på efterkrav eller pakker der sendes til pakkebokse.

Meddelelsen skal gives pr. mail på kundeservice@boutique-munck.dk. I meddelelsen skal du gøre os tydeligt opmærksom på, at du ønsker at udnytte din fortrydelsesret og med følgende oplysninger:

Navn
Ordrenummer
Brugen af fortrydelsesret
Evt. benyttelse at få tilsendt en pakkellabel.

Man ikke fortryde ved blot at nægte modtagelsen af pakken, uden at give os en skriftlig meddelelse om dette.

Varens stand, når du sender den retur:
Du hæfter kun for eventuel forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer på. Med andre ord – du kan prøve varen på samme måde, som hvis du prøvede den i en fysisk butik.

Hvis varen er prøvet udover, hvad der er beskrevet ovenfor, betragter vi den som brugt, hvilket betyder, at du ved fortrydelse af købet kun får en del eller intet af købsbeløbet retur, afhængig af varens handelsmæssige værdi.

For at modtage hele købsbeløbet retur må du altså gøre det samme, som man kan i en fysisk butik. Du må afprøve varen, men ikke tage den i egentlig brug.

Vi tilbagefører pengene med samme betalingsmiddel, som du benyttede ved købet. Vi bestræber os efter at tilbageføre penge så hurtigt som muligt efter modtagelse inden for 7 hverdage.

Vi tilbagebetaler kun varens værdi og ikke evt. fragtomkostninger, der har været med købet.  

Har du handlet med dankort eller kreditkort bliver beløbet tilbageført til din konto. Vi kan tilbageholde betalingen indtil vi har modtaget varen, medmindre du sender os dokumentation for at have returneret den.

Klagemuligheder – oversigt og links:

Har du en klage over et produkt, købt i vores Webshop, kan der sendes en klage til:

Konkurrence- og Forbrugerstyrelsens Center for Klageløsning

Carl Jacobsens Vej 35
2500 Valby
Link: www.forbrug.dk

Hvis du er forbruger med bopæl i et andet EU-land, kan du angive din klage i EU Kommissionens online klageplatform.

Platformen findes her: http://ec.europa.eu/consumers/odr/

Angiver du en klage her, skal du oplyse vores E-mail adresse : kundeservice@boutique-munck.dk

Dansk købelov

Ved handel på hjemmesiden www.boutiquemunck.dk gælder dansk købelov for alt der ikke er reguleret i handelsbetingelserne overfor. 

Persondatapolitik hos Boutique Munck ApS:

Vi indhenter kun persondata i de tilfælde, hvor dette skulle være relevant for os, og vi vil kun indhente persondata, hvis det er relevant for din aktivitet hos Boutique Munck ApS.

Ved indsamling, behandling og anvendelse af dine persondata overholder vi altid alle relevante lovbestemmelser.

Vi vil kun opbevare dine persondata, så længe vi enten er pålagt en juridisk forpligtelse hertil, eller så længe det er relevant for den hensigt, hvormed de blev indsamlet.

Oplysninger vi indsamler

Hvis du ønsker at købe og modtage et produkt eller en ydelse fra os, har vi brug for at indsamle visse persondata for at kunne gennemføre handlen og for at kunne tilbyde dig vores services. Vi kan bruge cookies til at holde styr på indholdet i din indkøbskurv, mens du bruger vores webshop.

Vi kan indhente oplysninger som f.eks. navn, e-mailadresse, postadresse, leveringsadresse (hvis den varierer fra postadresse), telefonnummer og betalingsoplysninger.

Boutique Munck ApS indsamler og behandler dine persondata, når du foretager dig følgende:

– Besøger vores hjemmeside

– Gennemfører et køb af vores produkter

– Opretter en konto

Den dataansvarlige

Den dataansvarlige for indsamling, behandling og anvendelse af dine personoplysninger på www.boutique-munck.dk er Boutique Munck ApS, Slotsgade 35, 3400 Hillerød, cvr nr. 31057515

Behandlingsgrundlag og formål

Dine almindelige kontaktoplysninger som navn og adresse indhenter vi for at kunne levere det produkt eller den ydelse, som du har købt hos os. Din e-mailadresse indhenter vi for at kunne sende dig en ordrebekræftelse samt en leveringsbekræftelse.

Når du betaler for dit produkt eller din ydelse indsamler vi dit navn, dine kortdata og IP-adresse. De oplysninger, der indsamles i forbindelse med betalingstransaktionen, anvendes og gemmes kun til betalingsafvikling og opfyldelse af den indgåede aftale. Ved gennemførelse af betalinger, vil nogle af dine data blive videregivet til Bambora, inklusive information der er nødvendig for at gennemføre eller understøtte betalingen, såsom det totale købsbeløb og faktureringsinformation.

Hvis du ikke ønsker at opgive de persondata, som er påkrævet for at gennemføre et køb af et produkt, vil du desværre ikke have mulighed for at købe produkter af os på vores hjemmeside.

Dine oplysninger (undtagen din e-mailadresse, hvis du har givet samtykke til behandling heraf med henblik på modtagelse af tilbud) vil blive slettet 3 efter, at du har modtaget din vare eller ydelse.

Andre modtagere af personoplysninger

Vi sælger ikke dine persondata til tredjemand, og vi overfører ikke dine persondata til tredjelande.

Vi har vores hjemmeside hos Simply og betalingssystem gennem Bambora, som fungerer som vores databehandler. Alle persondata som du oplyser på vores hjemmeside, vil blive opbevaret i Simplys datacentre.

Vi anvender eksterne virksomheder som leverandører for at levere vores ydelser bedst muligt. Disse eksterne leverandører er databehandlere og behandler i visse tilfælde personoplysninger i forbindelse med deres levering af ydelser til os. Vores databehandlere behandler kun personoplysninger efter vores instruks og i overensstemmelse med lovgivningens krav til databehandlere.

Vi har indgået databehandleraftaler med vores databehandlere, hvilket er vores garanti for, at de overholder gældende regler om beskyttelse af dine personoplysninger.

Dine rettigheder

Som den registrerede har du en række rettigheder, som vi til enhver tid skal sikre opfyldelse af. Du har ret til at anmode os om følgende:
• At få adgang til og få rettet/ændret dine persondata
• At få slettet persondata

Du har derudover ret til at protestere over behandlingen af dine personlige data, og du har ret til at indgive klage til en databeskyttelsesmyndighed.

Ønsker du ikke længere, at vi skal behandle dine personoplysninger, eller at vi skal begrænse behandlingen af dine personoplysninger, kan du også sende os en anmodning herom til vores e-mailadresse kundeservice@boutique-munck.dk.

Udgiver:
Websitet ejes og publiceres af:

Boutique Munck ApS
Juridiske adresse: 
Lyngbyvej 415 
2820 Gentofte. 
Salgsadresse:
Slotsgade 35
3400 Hillerød
Telefon: +45 31902000
E-mail: kundeservice@boutique-munck.dk